مشاور حقوقی کسی است که به واسطهی دانش خود نسبت به قوانین،اصول و خدمات حقوقی میتواند به شرکتها و افراد در زمینههای حقوقی مانند امور قراردادها، حل اختلافات و دعاوی مشاوره دهد. در زمینه مسائل حقوقی برای جلوگیری از ضررهای احتمالی مشورت با یک مشاوره حقوقی امری ضروری است. چنین فردی با تسلط به قوانین و تجربهای که دارد کمک میکند تا افراد انتخابهای درستی داشته باشند و از ورود خسارت به آنها جلوگیری میکند.
وظایف مشاور حقوقی
مشاور حقوقی وظایف مختلفی دارد.
وظیفهی اصلی او ارائه مشاوره و راهنمایی های حقوقی است.
او باید اطلاعات حقوقی مورد نیاز را در اختیار اشخاص قرار دهد، متن قراردادها را تنظیم کند و بر روند عقد آنها نظارت داشته باشد. در هر مسالهای مشاوره حقوقی موظف به جمع آوری اطلاعات دقیق درباره ی موضوع و استفاده صحیح از قوانین است. مشاوره حقوقی در امور کیفری و در امور حقوقی مربوط به روابط خصوصی اشخاص نقش مهمی ایفا میکند.
چنین فردی میتواند در امور کاری و اداری، امور مربوط به مهاجرت، امور تجاری و مسائل بین المللی و سایر امور حقوقی به اشخاص کمک کند.
1. امور مربوط به معاملات و قراردادها
مشاور حقوقی باید پیش نویس و متن قراردادها را تنظیم کند و بر روند عقد آن و مواد ذکر شده در آن نظارت کند. در صورت نیاز باید افراد را از شرایط و اثرات هر یک از بند های قرارداد آگاه کند تا کسی متحمل ضرر نشود. مشاوره حقوقی میتواند در معاملات ملکی، خرید و فروش، رهن، وکالت و همچنین موضوعات مربوط به امور خانواده مانند طلاق، حضانت، نفقه و مهریه به افراد کمک کند.
2. امور مربوط به دعاوی و امور کیفری
مشاور حقوقی میتواند لوایح مورد نیاز را تنظیم کند و به افراد در پیگیری دعاوی کمک کند و به آنها مشاوره دهد. در صورتیکه پروانه وکالت داشته باشد می تواند شخصا به طور مستقیم پرونده را در دست بگیرد. مشاور در امور کیفری مانند قتل، اختلاس، کلاهبرداری، خیانت در امانت، صدور چک بلامحل و سایر موضوعات نقش مهمی ایفا می کند و بعد از مشاوره حقوقی با توجه به مشکل موکل به یک وکیل ارجاع داده میشود. به طور مثال اگر خواهان مشاوره در رابطه با مسائل و مشکلات چک هستید، وکیل چک کمک به حل این مسئله خواهد کرد، اگر به دام کلاهبردان افتاده اید، وکیل کلاهبرداری و …
مهارت های یک مشاوره حقوقی خوب
یک مشاوره حقوقی خوب، فرد با تجربه ای است که نسبت به مسائل حقوقی و قوانین اشراف کامل دارد.
چنین شخصی باید صادق، امانت دار و متعهد باشد و در زمان مناسب تصمیم صحیحی اتخاذ کند.
مشاوره حقوقی باید نسبت به امور حقوقی آگاه باشد و قدرت تجزیه و تحلیل مسائل را داشته باشد.
بیشتر بدانیم: ویژگیهای یک وکیل پایه یک دادگستری چیست؟
تخصص مشاورهای حقوقی
مشاور حقوقی خانواده
مشاور حقوقی خانواده کسی است که از قواعد حقوقی حاکم بر امور خانواده آگاه است و میتواند مسائل حقوقی مرتبط با دعاوی خانوادگی را به خوبی بررسی کند و اشخاص را راهنمای کند. چنین شخصی علاوه بر دانش در زمینه قوانین و حقوق خانواده باید تجربه کافی داشته باشد و نسبت به رویه ی قضایی دادگاه های خانواده آگاه باشد.
مهم ترین مسائل این حوزه مربوط به نفقه، مهریه، حضانت فرزندان، طلاق، شرایط ازدواج و موانع آن و حقوق و تکالیف زن و شوهر است.
هر شخصی در هر جایگاهی برای پیشگیری از مشکلات آینده و یا رهایی از یک شرایط دشوار خانوادگی به شخصی نیاز دارد که با بینش و علم خود به او کمک کند و با راهنمایی دقیق مسیر درست را پیش رویش قرار دهد.
مشاوره حقوقی خانواده می تواند این کار را به خوبی انجام دهد. چنین فردی می تواند به تنظیم صحیح شروط ازدواج و یا حل دعاوی خانوادگی کمک کند.
مشاور حقوقی طلاق
یکی از مهمترین مباحث حقوق خانواده، موضوع طلاق است.
مرد میتواند زن خود را طلاق دهد و زن در صورت وجود برخی شرایط میتواند خود را مطلقه کند.
حتی ممکن است در برخی موارد زن و شوهر به صورت توافقی از یکدیگر جدا شوند. موضوع طلاق مباحث جانبی زیادی دارد. مساله نفقه، مهریه و حضانت فرزندان از مهم ترین مسائلی هستند که در زمان طلاق باید در موردشان تصمیم گیری شود.
به دلیل اهمیت بنیان خانواده قانونگذار قواعد دقیقی در حوزه حقوق خانواده مقرر کرده است. در همین راستا در زمان طلاق و جدایی زوجین، مشورت با یک مشاوره حقوقی آگاه و با تجربه بسیار ضروری است. مشاور به شما در تنظیم درخواست طلاق کمک میکند و در سایر امور مانند حق ولایت فرزندان، شرایط توافق طرفین برای طلاق و مدارک مورد نیاز برای این کار شما را راهنمایی می کند.
طلاق ممکن است رجعی، بائن و یا توافقی باشد. هرکدام از این موارد قواعد و احکام خاص خودشان را دارد.
در نتیجه حضور یک مشاور در کنار شما به تسریع روند طلاق و احقاق حقوق طرفین کمک میکند.
وظیفه مشاوره حقوقی طلاق، جمع آوری اطلاعات، مدارک و ادله، تنظیم دادخواست و راهنمایی افراد است.
جهت دریافت مشاوره حقوقی از بهترین وکلای حقوی سفیر صلح هم اکنون با شماره تلفن های دفتر مشاوره حقوقی ما تماس بگیرید:
( مشاوره حقوقی آنلاین – مشاوره حقوقی تلفنی – مشاوره حقوقی حضوری )
021-22000269
0912-1994176
مشاور امور ملکی
کسی که صاحب مالی باشد مالک و آن مال، ملک او است.
در خصوص اموال و مالکیت نسبت به آن ها قوانین و مقررات به خصوصی وجود دارد که به حفظ نظم عمومی در این زمینه کمک میکند. مشاور امور ملکی کسی است که با تسلطی که به قوانین دارد، برای حل پروندههای حقوقی و مشکلات ملکی به اشخاص مشاوره میدهد.
در هنگام خرید و فروش ملک و یا شراکت در یک ملک، باید از یک مشاور راهنمایی گرفت.
ممکن است پس از عقد یک قرارداد مشکلاتی ایجاد شود.
درچنین شرایطی یک مشاوره حقوقی به شناسایی مالک، جمع آوری مدارک و اسناد، ارائه راهنمایی به افراد، تشخیص منقول یا غیر منقول بودن مال، تنظیم دادخواست و تسریع روند حل اختلاف کمک میکند.
مشاوره حقوقی امور قراردادها
برای انعقاد قراردادهای عمومی، خصوصی و بین المللی، فسخ یا ابطال قرارداد و تفسیر قرارداد باید با مشاور امور قراردادها مشورت کرد.
مشاور به تنظیم متن قرارداد کمک میکند. عنوان قرارداد هم مساله مهمی است که با توجه به موضوع و هدف قرارداد تعیین میشود. در متن قرارداد باید مشخصات طرفین قرارداد، مبلغ قرارداد و شروط ضمن عقد به طور دقیق قید شود. کلمات استفاده شده در یک قرارداد باید در معنای حقوقی خود به کار روند و بدون ابهام باشند. در غیر اینصورت امکان سواستفاده برای افراد فراهم میشود.
همچنین مواعد و تاریخهای تعیین شده در یک قرارداد باید دقیق باشد تا در هنگام تفسیر قرارداد ابهامی وجود نداشته باشد. تنظیم یک قرارداد دقیق که حقوق طرفین را پایمال نکند مشروط به مشورت با یک مشاور آگاه و با تجربه است.
طریقه دریافت مشاوره حقوقی از وکلای سفیر صلح
گروه مشاوره حقوقی سفیر صلح با مشاوران متخصص در این زمینه، در خدمت شما عزیزان هستند تا با ارائه مشکلات حقوقی خود بتوانید راهکارهای قانونی دریافت کنید.
مشاوران ما از طریق مشاوره حقوقی آنلاین، مشاوره حقوقی حضوری و مشاوره حقوقی تلفنی با وکلای پایه یک دادگستری امکان پذیر است.
اگر به دنبال بهترین مشاور حقوقی در تهران هستید، کافیست هم اکنون با دفتر مشاوره حقوقی سفیر صلح در تماس باشید.
وظیفه مشاور حقوقی چیست؟
از قدیم گفته اند که هر انسانی در برخورد و مواجه با مشکلات به یک مشاور دلسوز و خبره نیاز دارد. در مورد مسائل و پرونده های حقوقی که نیاز به مشاوره حتی بیشتر هم می شود. اما متاسفانه خیلی ها تصور می کنند که بدون مشاوره حقوقی و کمک های یک وکیل، می توانند مسائل حقوقی خود را حل و فصل کنند.
اما چنین تصوری از اساس اشتباه است و توصیه می کنیم که در این باره بیشتر فکر کنید.مشاوره حقوقی می تواند دیدگاه شما را نسبت به مشکل حقوقی تان، تغییر دهد و راهکارهای بهتری برای حل آن به شما بدهد.
مشاور حقوقی تلفنی چه کمکی به ما می کند؟
در حال حاضر تقریباً هرکاری را می توان با استفاده از تلفن های همراه و ثابت انجام داد. خیلی وقت ها مشاوره حقوقی تلفنی می تواند خیلی مفید و موثر باشد.
به عنوان مثال تصور کنید که در جریان عقد یک قرارداد خرید و فروش، تمام اطلاعاتی که لازم داشته اید را به دست آورده اید اما ناگهان و دقیقا قبل از امضای قرارداد، با سوالی مواجه می شوید که نیاز است پاسخ آن را از یک وکیل خبره و ماهر جویا شوید. به این ترتیب بهترین راهکار شما تماس تلفنی و مشاوره حقوقی تلفنی است.
مشاوره حقوقی آنلاین چه مزیتی دارد؟
امروزه با توجه به این که همه چیز به صورت انلاین و مجازی پیش می رود، طبیعی است که خیلی از وکلا هم به این عرصه پا گذاشته اند و خدمات خود را به صورت آنلاین هم ارائه می کنند.
کافیست جستجوی کوتاهی در اینترنت داشته باشید تا با تعداد زیادی از این وب سایت ها مواجه شوید که خدمات وکلا را ارائه می کنند. اما مثل مشاوره حقوقی تلفنی، مشاوره حقوقی آنلاین نیز فقط مخصوص به طرح سوالات کوتاه و مختصر است.
یادتان باشد که فضای مجازی و آنلاین می تواند بستر بروز سوءتفاهم های زیادی باشد. به همین خاطر است که اگر برای مسائل حقوقی خود فقط به مشاوره حقوقی آنلاین اکتفا کنید، احتمال دارد که نه تنها پاسخ سوال خود را دریافت نکنید، بلکه با مشکلات حقوقی بیشتری هم مواجه شوید.
مشاور حقوقی در رابطه با مسایل حقوقی چه منافعی دارد؟
یکی از بهترین مزایا و منافع مشاوره حقوقی در رابطه با پرونده های حقوقی است. همان طور که می دانید پرونده های حقوقی بسیار حساس و استرس زا هستند.
در مورد مسائل و پرونده های حقوقی که نیاز به مشاوره حتی بیشتر هم می شود. اما متاسفانه خیلی ها تصور می کنند که بدون مشاوره حقوقی و کمک های یک وکیل، می توانند مسائل حقوقی خود را حل و فصل کنند. اما چنین تصوری از اساس اشتباه است و توصیه می کنیم که در این باره بیشتر فکر کنید.
سلام خسته نباشید من ترم اخر رشته حقوق هستم میخواستم بدونم برای اینکه مشاور حقوقی شرکت های خصوصی بشم باید چه کاری انجام بدم؟؟؟
ازمون مشاوران حقوقی چیه؟؟
میتونم کاراموز بشم توی شرکت بعد استخدام بشم؟؟؟
سلام لطفا در واتساپ به بنده پیام دهید09165027412