شروط ضمن عقد در ازدواج دائم، باید شرطی باشد که خلاف ذات عقد در نکاح دائم نباشد. زمانیکه زوج شروط ضمن عقد را در سند ازدواج دائم قبول کند، به این معنا است در صورتیکه این شروط محقق شود، زوجه دارای وکالت بلاعزل در طلاق است. در نتیجه بهتر است قبل از هر اقدام در پذیرش یا عدم پذیرش شروط ضمن عقد ازدواج دائم با بهترین وکیل تهران در حوزه خانواده که بر تمام قوانین و مقررات قانون حمایت خانواده و شروط ضمن عقد ازدواج آگاهی و تسلط کامل دارد، مشورت نمائید تا دچار مشکلات بعدی به دلیل پذیرش این شروط نشوید.
مرد شرط میکند، در صورتیکه بخواهد زن را طلاق دهد و طلاق از طرف مرد باشد و تقاضای طلاق مرد به دلیل سوء اخلاق زن و تخلف از وظایف زناشویی نباشد، مرد باید نصف اموال و داراییهای خود که در زمان زندگی مشترک زناشویی کسب کرده است را به زن انتقال دهد. تشخیص دلیل طلاق مرد به دلایل مطرح شده از طرف زوجه نباشد، با دادگاه خانواده است. به این شرط ، شرط تنصیف اموال ودارایی مرد در سند ازدواج دائم گفته میشود.
- شرط وکالت بلاعزل یا حق توکیل به غیر از طرف مرد به زوجه در موارد مطرح شده ذیل، یکی دیگر از شروط ضمن عقد است. در این موارد زوجه با مراجعه به دادگاه خانواده، با صدور حکم از طرف مرجع قضایی و انتخاب نوع طلاق، طلاق میگیرد.همچنین در این حالت مرد به زوجه وکالت بلاعزل و توکیل به شخص دیگر داده است تا در صورت بخشش، از طرف وی این طلاق را قبول کند.
- عدم پرداخت نفقه زوجه برای مدت 6 ماه از طرف مرد و همچنین عدم امکان اجبار وی به پرداخت نفقه زن
- غیرقابل تحمل شدن زندگی برای زوجه به دلیل سوء اخلاق و سوء معاشرت مرد در زندگی مشترک
- مبتلاشدن مرد به بیماری ناعلاج که تداوم زندگی زناشویی را برای زوجه به خطر اندازد.
- جنون مرد در صورتیکه فسخ نکاح از نظر شرع ممکن نیست.
- ممانعت زوجه از اشتغال در صورتیکه به دستور دادگاه، اشتغال زن برخلاف مصالح خانوادگی و حیثیتی زوجه نیست.
- محکوم شدن مرد به مجازات 5 سال حبس یا بیشتریا محکوم شدن مرد به پرداخت جزای نقدی که باعث حبس وی به مدت 5 سال یا بیشتر شود. در این مورد در صورتی زوجه میتواند تقاضای طلاق در این خصوص مطرح کند که حکم قطعی برای مرد صادر و در زندان به سر میبرد.
- در صورتیکه مرد به اعتیاد مبتلا شود که این نوع اعتیاد با تشخیص دادگاه خانواده در زندگی خانوادگی شخص مشکل ایجاد کند و زندگی را برای زن دشوار و غیرقابل تحمل کند.
- مرد بدون داشتن عذر موجه زندگی خانوادگی را برای مدت 6 ماه متوالی یا 9 ماه متناوب ترک نماید. ترک زندگی از طرف مرد به دلیل عذرغیرموجه باید توسط دادگاه خانواده تشخیص داده شود.
- در صورتیکه حکم محکومیت قطعی مرد به دلیل مرتکب شدن به جرم و مجازات حد و تعزیر باشد و این جرم با حیثیت و شان خانوادگی زوجه مغایر باشد. تشخیص مغایرت مجازات زوج با حیثیت خانوادگی زوجه با دادگاه خانواده است.
- اگر زوجه بعد از 5 سال زندگی زناشویی، به دلیل عقیم بودن و عوارض جسمی شوهر از وی صاحب اولاد نشود.
- اگر مرد مفقودالاثر شود و 6 ماه از مراجعه زوجه به دادگاه خانواده مرد پیدا نشود.
- در صورتیکه مرد بدون اجازه و رضایت زن، ازدواج مجدد نماید. همچنین اگر با تشخیص دادگاه خانواده نتواند بین همسران خود عدالت رفتار نکند.

با توجه به اهمیت و حجم پروندههای دعاوی خانوادگی به خصوص مطالبه مهریه و دعاوی طلاق قبل از هر اقدام درطرح این دعاوی از مشاوره و وکالت وکیل پایه یک داگستری متخصص خانواده بهرهمند شوید. سوالات و مشکلات حقوقی خود در مورد طلاق، مطالبه مهریه، نفقه، شروط ضمن عقد ازدواج با وکیل خانواده مطرح نمائید تا در کوتاهترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشد.